U bent hier

Werken aan brugvoegen E313 in Laakdal afgelast

Kempen regio
16.11.2018 - 13.43u
Door: Lex Verellen

De aangekondigde werken aan de brugvoegen op de E313 in Laakdal kunnen niet doorgaan. Dit weekend, van vrijdagavond 16 tot en met maandagochtend 19 november, plande het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken op de snelwegbrug over de Nieuwe Baan (N174) in Laakdal.

Omwille van de voorspelde lage temperaturen kunnen de werken niet plaatsvinden en worden ze uitgesteld naar een latere datum. Er is dit weekend dan ook geen hinder voor het verkeer op de E313 en de oprit Geel-Oost (nr. 24) richting Antwerpen blijft gewoon open.

Werken aan voegen zijn steeds zeer weersgevoelig. Bij regen of te lage temperaturen kunnen ze niet plaatsvinden en kan de planning dus in laatste instantie nog wijzigen. De meest recente informatie is steeds terug te vinden op de website van het agentschap: www.wegenenverkeer.be/laakdal

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto