U bent hier

Werken aan brugvoegen E313 richting Antwerpen verschuiven naar Laakdal, vannacht voorbereidende werken

Geel | Kempen regio
19.10.2018 - 06.52u
Door: Mark Jaspers

Sinds eind september vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) op drie locaties brugvoegen van de E313 tussen Ham en Massenhoven in de richting van Antwerpen. Per locatie wordt er telkens gedurende twee weekends gewerkt. Dit weekend verschuiven de werken naar de brug van de E313 over de Steenweg op Meerhout in Laakdal. Komende nacht vinden er voorbereidende asfalteringswerken plaats. Zowel vannacht als tijdens de twee komende weekends moet het verkeer er over één rijstrook passeren en is de oprit Geel-Oost (nr. 24) richting Antwerpen afgesloten.

Twee weekends hinder op E313 in Laakdal

Deze nacht (20u-5u) vinden er voorbereidende asfalteringswerken plaats aan de voegen van de brug over de Steenweg op Meerhout in Laakdal richting Antwerpen. Het verkeer moet er over één rijstrook passeren. De oprit Geel-Oost (nr. 24) is afgesloten richting Antwerpen. Het verkeer wordt via de Amocolaan/Janssen-Pharmaceuticalaan/Bell-Telephonelaan omgeleid naar de oprit Geel-West (nr. 23).

Van vrijdagavond 19 oktober (20u) tot maandagochtend 22 oktober (5u) wordt er gewerkt aan de voegen van de snelwegbrug. Het verkeer richting Antwerpen beschikt ter hoogte van de werfzone over één rijstrook en er geldt een snelheidsbeperking van 70 km/u. Ook de oprit Geel-Oost (nr. 24) richting Antwerpen is dan opnieuw afgesloten.

Het tweede weekend staat momenteel gepland van vrijdagavond 26 tot maandagochtend 29 oktober. De verkeerssituatie blijft dezelfde: verkeer richting Antwerpen moet over één rijstrook en de oprit Geel-Oost (nr. 24) richting Antwerpen is dicht.

Weersgevoelig

Werken aan voegen zijn zeer weersgevoelig. Bij regen of lage temperaturen kunnen ze niet plaatsvinden en kan de planning nog gewijzigd worden. De meest recente informatie is steeds terug te vinden op de website van het agentschap: www.wegenenverkeer.be/laakdal.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto