De werkzaamheden aan de Turnhoutse ring (R13) en de brug over het kanaal zijn vanaf woensdagochtend 25 oktober helemaal afgerond. Het verkeer kan dan opnieuw in beide richtingen over het westelijk deel van de ring rijden.
Ring woensdag volledig open

De werkzaamheden aan de Turnhoutse ring en de brug over het kanaal zijn vanaf woensdagochtend 25 oktober helemaal afgerond. Vanaf dinsdagavond zal de aannemer alle signalisatie weghalen zodat de Nassaulaan tegen woensdagochtend volledig terug open is voor het verkeer. De omleiding via Beerse en Vosselaar komt dan uiteraard ook te vervallen.
Gerenoveerde brug en nieuw wegdek

Begin augustus startte AWV met de vernieuwing van de ring tussen de kruispunten met de Antwerpsesteenweg en de Steenweg op Merksplas. Daarnaast werd ook de brug over het kanaal grondig gerenoveerd. De brugvoegen, de waterdichting, de dakplaten en de relingen werden vernieuwd.

De werken aan de brug vormden het zwaartepunt en namen dan ook het meeste tijd in beslag. Het wegdek van de Nassaulaan kreeg in beide richtingen een nieuw wegdek en de fietspaden werden plaatselijk vernieuwd waar nodig.