U bent hier

Werkmaterialen gestolen aan werf Kunstencampus Molenvest : buit meer dan €10.000

Herentals
21.10.2021 - 12.06u
Door: Herman Gezelle

Dieven hebben tijdens de nacht van dinsdag op woensdag op de bouwwerf van de nieuwe Kunstencampus aan de Molenvest heel wat werkmateriaal meegenomen.  Op dezelfde locatie komt ook het vernieuwde politiekantoor.

'De toegangspoort was geforceerd', zegt woordvoerder Dirk Janssens, politie Neteland.  'De inbrekers zijn dan naar de kelderverdieping getrokken. Daar bevinden zich verschillende lokalen die gebruikt wordt door aannemers om materiaal en werkgerief te stockeren. Deze lokalen zijn allemaal slotvast, maar ook hier werden de toegangsdeuren geforceerd.' 

Er zijn een 4-tal benadeelde partijen.  De buit van de diefstal bedraagt meer dan € 10.000. Het gaat om een aanzienlijk bedrag.  De technische recherche van de politie kwam ter plaatse. 

Van de daders is voorlopig geen spoor. (pol)  Foto archief NNieuws.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto