Westerlo heeft tegen Kortrijk duidelijk gemaakt dat het nog iets wil maken van Play-off II. Het won voor eigen volk verdiend met 3-0.

Al na vijf minuten was het prijs voor Westerlo. Verbauwhede timede verkeerd op een hoge cross en zo was het niet moeilijk meer voor Paulo Henrique.

Kortrijk, dat vorig seizoen nog in Play-off I uitkwam, maakte een ongeïnteresseerde indruk en dreigde voor de rust amper.

Meteen na de pauze ontnam Westerlo alle Kortrijkse hoop. De Petter rondde een lang uitgesponnen aanval af met een bekeken schot. Een minuut later kon Henrique er 3-0 van maken, hij miste de strafschop. Kortrijk rolde de rode loper uit voor Westerlo, maar Liliu ging te veel voor eigen succes. Het inspireerde Ceulemans tot een woedeuitbarsting na een zoveelste mislukte actie.

De 3-0 viel er in de slotminuten dan toch, via...Liliu . De Braziliaan lobde de bal over de iets te ver uit zijn doel staande Verbauwhede.