Westerlo heeft de 3 punten gepakt op het veld van Kortrijk. De 1-2-eindstand stond al bij de rust op het scorebord. Westerlo zette KVK goed vast en via twee stilstaande fases werd het 0-2. Een afgeweken vrije trap van Jakovenko verdween in doel en even later tikte Corstjens een vrijschop van dezelfde Jakovenko binnen.Kortrijk was wat van slag en wou een strafschop voor vermeend hands van Delen. Verbist liet doorspelen tot woede van het publiek. Wat later lag de bal wel op de stip, na veel duidelijker hands van Vanaudenaerde. Rossini maakte de aansluitingstreffer.Kortrijk zette Westerlo na de rust onder druk, maar de bezoekers hielden goed stand. Rossini was dicht bij de 2-2, maar kopte naast. Ook het slotoffensief van KVK, met een mee opgerukte Verbauwhede, leverde niets op.Doelpunten: 0 - 1 Jakovenko 9' ; 0 - 2 Corstjens 26' ; 29' Rossini 1 - 2.(belga)