Noordstar behaalde op het veld van Westmeerbeek een 2e opeenvolgende overwinning. Zondagnamiddag ontvangt Noordstar als fiere leider de buren uit Heultje.

Westmeerbeek - Noordstar

1e elftal : Davy, Jo, Bert V., Bert V.H., Pieter-Jan, Niels, Mario, Jordy, Jeffrey, Raf, Paul

Bank : Jan, Yannick, Jasper, Tim

25’ : Op de hoek van de 16 geeft Mario een vrije trap. Een speler van Westmeerbeek kopt de bal in hoekschop, opnieuw Mario die de bal voor doel brengt, Bert V. kan koppen maar zonder resultaat.

28’ : Niels zet een één-twee op met Jo en diens schot wordt afgeblokt in corner.

42’ : Corner Mario en Jordy kopt op doel, zonder success

We gaan de rust in na 45 min., waar van “voetbal” geen sprake was en bijgevolg ook zonder echte kansen. Het moet beter in de 2e helft

50’ : Een gemeten voorzet vanop rechts en Bert V. kan koppen, de bal gaat langs de verkeerde kant van de paal buiten

55’ : vervanging : Tim i.p.v. Bert V.H.

56’ : Jeffrey kan door op links, schiet op doel en de keeper duwt de bal weg. Tim is gevolgd maar krijgt de bal slecht op de voet en weg kans !

57’ : Niels stuurt Tim de diepte in, die de keeper omspeelt, maar de bal gaat te breed waardoor hij niet meer kan afronden

70’ : Davy moet aan de slag, een hard schot op doel en onze keeper weert het schot af dat via de deklat wegbotst

72’ : Hoekschop Noordstar : Mario brengt de bal hard voor doel en Jordy kopt binnen : 0 – 1!

77’ : Niels krijgt op de middenlijn de bal in de voet aangespeeld en kan vertrekken richting doel. Met een harde schuiver in de verste hoek wordt het 0 – 2 ! Match gespeeld ?

84’ : Niels door op rechts, Jordy loopt mee central. Vanuit een scherpe hoek besluit Niels op doel maar de bal gaat voorlangs. De bal voorbrengen was een optie.

86’ : Opnieuw spanning : Westmeerbeek maakt de aansluitingstreffer

88’ : vervanging : Yannick i.p.v. Niels

89’ : Mario zet een actie op op de linkerflank en zet Jordy voor doel, zijn schot gaat voorlangs

Besluit : Na een zwakke 1e helft bracht de 2e helft wat meer animo, er was meer inzet en men probeerde toch te voetballen wat resulteerde in enkele kansen en twee doelpunten.

De 3 puntjes mochten mee en we blijven op kop ! Zondag komt Heultje op bezoek.

Verslag: Gilbert Van Houdt