Na het verlies van SKS Herentals op Westmeerbeek hingen de kopjes naar beneden, ook bij het bestuur.   Patrick Van Looy : 'Vooraleerst een dikke proficiat aan de spelers en technische staf van Westmeerbeek,  want met zijn tienen,op karakter,een hechte groep en een hoop inzettingsvermogen kun je alleen maar  een wedstrijd winnen.  Dat is nu juist wat er bij ons ontbreekt.

Niettegenstaande een sterk eerste halfuur waarin SKS in de 32e min. 0-1 verdient op voorsprong kwam, na een doelpunt van Cetkovic, zag het er naar uit dat het wel eens een mooie namiddag zou kunnen worden.  Bij aanvang van de 2e helft leek het dat we alles onder controle hadden, tot we in de 58e min.  na dom balverlies in het middenveld een doelpunt moesten slikken, 1-1. 

Ineens was alles weg wat ze voorheen zo in handen hadden. Bij sommigen ging het kopje al hangen.   Westmeerbeek begon de wedstrijd in handen te nemen.  In de 73e min.werd er een speler van de thuisploeg uitgesloten na een 2e gele kaart.   De thuisploeg putte echter nog  meer moed uit deze situatie en stak nog een tandje bij wat resulteerde in een 2e doelpunt van Geudens (76’ min.). Toen was het hek helemaal van de dam.   We gingen dan nog wat ongecontroleerd vooruit  voetballen wat tot niets leidde.  Als dan op de koop toe supporters 10' voor affluiten het niet meer kunnen aanzien en huiswaarts keren,  dan denk ik stilaan dat spelers en technische staf de koppen bijeen moeten gaan steken en dringend  met oplossingen voor de dag moeten komen voor het te laat is.   

Met de komst van Heultje aanstaande zondag,  wat in mijn ogen een sterke jonge garde is,niettegenstaande ze ook de laatste 2 wedstrijden verloren, gaat het weer niet gemakkellijk zijn.    Dus is het nu aan de spelers om het bestuur, trainers ,supporters en allles wat SKS aanbelangt te laten zien dat het anders kan en moet.' (Bericht Patrick V.L. SKS)