Afgelopen weekend viel officieel het doek over Wezel Grenzeloos 2012 tijdens het onthullen van een herdenkingsmonument aan park de Kiosk. Wezel mag tevreden terugblikken op een fantastisch en veelzijdig feestjaar.


Een bewijs hiervan was de massale opkomst tijdens tal van activiteiten, maar vooral ook de samenhorigheid en het gezellig samenzijn.
 
In 2012 was Wezel zowel Gehucht in de Kijker voor de gemeente Balen, als Cultureel Ambassadeur voor onze gemeente. Wezel Grenzeloos wil dit feestjaar niet zomaar laten voorbijgaan zonder iets blijvends te creëren dat een herinnering is aan dit uitzonderlijk jaar.

Het monument symboliseert de samenhorigheid tussen Balen-Wezel en Mol-Wezel en krijgt een plaats aan de ingang van park de Kiosk.
 
Kerngroep zet door
Door het enorme succes besloot de kerngroep te blijven voortbestaan en jaarlijks enkele activiteiten te plannen. Met de steun van de Wezelse verenigingen en tal van medewerkers moet dit zeker lukken.
 
Fakkeloverdracht
De onthulling van het monument is meteen ook de laatste activiteit van Cultureel Ambassadeur 2012, Wezel Grenzeloos. Op zaterdag 2 februari geeft Wezel de fakkel door aan Sluis. Het team Wezel Grenzeloos wenst de nieuwe Cultureel Ambassadeur alle succes in 2013.