Een gehavend SKS Herentals was niet opgewassen tegen een snel acterend en speels Wezel Sport.  Het werd voor de Mollenaren een verdiende 5-1 overwinning.

'In het begin van de wedstrijd kon SKS zich goed standhouden, Wezel kon wel enkele keren dreigen op stilstaande fases', weet Davy Mannaerts pr-SKS.

'Het balbezit was wel voor Wezel. Toch kreeg SKS de kans om er 0-1 van te maken, maar Peeters miste zijn kopbal volledig. Wezel bleef dreigen met afstandsschoten.

Op het halfuur was het dan toch prijs voor Wezel, Beyens kon de bal op aangeven van Hoes via de paal binnenkoppen. Dit was het startsein voor een dolle 5 minuten waarin SKS 3 doelpunten slikte.

Eerst trapte Rombouts de bal prachtig in de kruising, en de 3-0 kwam er opnieuw via Beyens die alleen op Maes kon oprukken. Ruststand 3-0.

In de 2e helft ging Wezel er terug vol tegenaan, met 2 kansen op korte tijd om er 4-0 van te maken. Nuyts komt alleen voor doel, maar trapt de bal op Maes. Iets nadien kopt Beyens de bal op de bovenkant van de deklat.

In de 56e minuut kwam er dan toch de 4-0 via Hoes. 5 minuten later kon Schenck de score milderen, op aangeven van Van Grieken kopte hij de bal aan de 2e paal binnen (4-1).

In de 65e minuut komt Grepi alleen voor de keeper en maakt er 5-1 van. Beyens kreeg nog een mooie kans om de score verder uit te diepen, maar hij trapt net naast.

Een kwartier voor tijd zijn er nog 2 kansen voor SKS. Schenck trapt de bal van net buiten de baklijn, net naast de paal.

Max Van Grieken kreeg de perfecte kans om er 5-2 van te maken, maar hij lobde de bal net naast de paal. De eindstand bleef staan op 5-1. Volgende week zaterdagavond kijkt SKS de buren van Kasterlee in de ogen.'