WIcreations uit Heist-op-den-Berg is genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2020. Dat maakt Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen bekend.

Op 17 september vertegenwoordigen ze Voka Lokaal Zuiderkempen. WIcreations is een wereldnaam in de muziek- en showbizzindustrie.

Ze pimpen onder andere de podia van artiesten als The Rolling Stones, Rammstein en Beyoncé. In eigen land zijn ze onder meer bekend voor de bewegende podia van de musical 40-45.

"Het is altijd leuk om als bedrijf een award te krijgen. Dit is een erkenning voor goede ondernemers. Het is ook een prijs voor alle mensen die hier werken", zegt Hans Willems, zaakvoerder van WIcreations, dat in 2005 is opgericht.

"Wat we doen? Heel kort gezegd: alles wat beweegt op een podium, dat zijn wij. We verzorgen shows van Rammstein, The Rolling Stones, de musicals 14-18 en 40-45, en Mega Mindy die de lucht in vliegt", aldus Willems.

Wereldsterren

Voor de jury van Voka Lokaal Zuiderkempen springen innovatie en het internationale karakter van de onderneming vooral in het oog. "Ze werken met absolute wereldsterren. Hun visie is heel breed. En hun vizier is gericht op de internationale markt", zegt Marc Van der Borght van Voka Lokaal Zuiderkempen.

Wil je zien hoe Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen zaakvoerder Hans Willems kon verrassen?

Kijk dan op: https://www.facebook.com/pg/VokamechelenKempen/posts/

Sinds 2 juni maakt Voka via de social media-kanalen en de eigen website elke dinsdag en donderdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. En dat de hele maand juni. Vanaf 1 juli 2020 kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 17 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2020 wordt.

Zeven van de negen winnaars zijn nu al bekend:

2 juni: PFL
4 juni: BelOrta
9 juni: Emergo Group
11 juni: Narviflex
16 juni: Vosschemie Benelux
18 juni: DiBO
23 juni: WIcreations

Op de foto: Hans Willems, zaakvoerder van WIcreations uit Heist-op-den-Berg, met de award van Voka Lokaal Zuiderkempen. De award kreeg hij uit handen van Marc Van der Borght van de Voka Lokaal-afdeling. Op 17 september dingen ze, met acht andere bedrijven, mee voor dé Prijs Ondernemen 2020.