U bent hier

'Wie heeft rolstoel van Frans Helsen (87) gekocht in Kringloopwinkel Herentals?' - foto's

Herentals
19.05.2020 - 17.11u
Door: Herman Gezelle

Door een misverstand namen gisteren de medewerkers van Kringwinkel in Herentals de rolstoel van Frans Helsen (87) mee naar de toonzaal, en verkochten die. 

'Gistermiddag ging m'n grootvader wat spulletjes weg doen naar de Kringwinkel in Herentals met zijn rolstoel', zegt kleindochter Wendy Beckers. 'De zak met spulletjes moest hij leveren aan een groot magazijn.

Na een lange tijd wachten, komt er iemand van de Kringwinkel antwoorden op de vraag van Frans : 'Waar is nu mijn rolstoel?'  Antwoord van de Kringwinkel : 'Die rolstoel is verkocht! Misverstanden kunnen gebeuren, maar toch...

We vragen aan de koper om deze terug te bezorgen aan de Kringwinkel, zodat die terug aan Frans kan gegeven worden.

Met deze rolstoel gaat hij bijna dagelijks bij goed weer naar het parkje. Hij kan daar rustig vertoeven in zijn rolstoel.  Die is van zijn geliefde vrouw geweest, dus die heeft ook een extra emotionele waarde!, besluit kleindochter Wendy.

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals 26.01.2021 - 17.06u reading time7min

Gratis kaartjes voor uw coronahelden

Wilt u uw coronaheld(en) bedanken met een origineel wenskaartje? Vraag dan een gratis pakketje van vier kaartjes aan via www.herentals.be/coronahelden of haal het op bij · de dienst toerisme (Grote Markt 35) · de KringKruidenier (Lierseweg 132) · de bibliotheek in Herentals (Gildelaan 13) · de bibliotheek in Noorderwijk (Ring 26).

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto