In april zal de 6 miljoenste zwemmer een duik nemen in het Nijlense zwembad !

De Nijlense sportdienst verwacht in de maand april de 6.000.000ste zwemmer. Wie kans wil maken om de 6.000.000ste zwemmer te zijn, die moet zijn kans wagen en komen zwemmen! De gelukkige zal kunnen rekenen op een leuke prijs en zal op een gepast moment in de bloemetjes worden gezet!

De sportdienst wil alle zwemmers bedanken die al jaren trouw in ons zwembad komen zwemmen. De dag van de viering zullen daarom alle zwemmers gratis mogen zwemmen. Er zal ook een aquaspeelbaan en ander leuk speelgoed in het water liggen. Zo kunnen ook de jonge waterratten zich volledig uitleven. Hou de komende tijde de website, de gemeentelijke facebookpagina en de kranten extra goed in de gaten voor de juiste datum!

Fotowedstrijd

Ben jij niet de 6.000.000ste zwemmer, maar wil je toch in de prijzen vallen ? De sportdienst heeft ook een leuk fotobord in de inkomhal van het zwembad staan, waar een fotoactie aan gekoppeld is.

Kom zwemmen, neem een foto met het fotobord, plaats de foto op facebook met #gemeenteNijlen en #sportersbelevenmeer en win! De sportdienst geeft zelf alvast het goede voorbeeld.