Voka Kempen organiseert vrijdag 23 september in de Residentie in Lichtaart haar tweede ‘DAG VAN HRM’. Naast een heel programma met gereputeerde sprekers uit de sector verkiezen ze ook opnieuw de Kempense HR manager M/V van het jaar.



Nu de economie voorzichtig terug aantrekt staat het leven van de HR-manager opnieuw volledig in het teken van de ‘War for Talent’. Nieuw talent aantrekken en bestaande krachten behouden  zijn de twee grote uitdagingen voor alle HR-managers.

Om HR-verantwoordelijken de nodige munitie te bezorgen in deze ‘War for Talent’ organiseert Voka Kempen deze themadag rond trends en trendensen in verband met HRM.

Verschillende sprekers met heel wat ervaring in de sector doen tijdens boeiende presentaties hun visie over HRM uit de doeken. Maar ook mensen uit andere sectoren komen aanbod. Zo zorgt Nina De Man voor een inspirerende reflectie op hedendaagse trends in de wereld.
 
HR-manager van het jaar
In de namiddag wordt opnieuw de Kempense HR-manager van het jaar verkozen. De genomineerden zijn Peter Camps - Hr manager Leaf  Belgium, Marleen Polders - Groep Eribelen Martine Brusselaers – Genzyme.

Op basis van een ingediende motivatietekst heeft een jury bestaande uit HR-professionals beslist wie de winnaar zal worden.