Voka – Kamer van Koophandel Kempen organiseert op donderdag 7 april in Hotel Aldhem in Grobbendonk de dag van de Management Assistant. Op het programma staan sterke inhoudelijke sessies afgewisseld met netwerking en ontspanning.

Ook verkiezen we opnieuw de Kempense Management Assistant van het jaar.
 
De Kempense management assistants kunnen donderdag genieten van een bijzondere én leerrijke dag. In Hotel Aldhem doorlopen ze een mooi programma met verschillende workshops (o.a. Hoe optimaal afstemmen met je manager om je doel te bereiken, creatief en doeltreffend vergaderen, Presenteren kan je leren). De dag wordt afgesloten met een leuke workshop ecopercussie en een optreden van het percussiecollectief Ambras
 
Management Assistant van het jaar
Vlak na de lunch maken we de tweede winnaar van de award ‘Kempense Management Assistant van het jaar’ bekend. De Kempense managers en bedrijfsleiders konden hun management assistant nomineren. Een professionele jury koos uit de nominaties, die voldoende gemotiveerd moesten zijn, de winnaar. De Management Assistant van het jaar wint een kledingcheque geschonken door Trendy Fashion uit Geel.