U bent hier

Wijn- en koffiehandelaar lanceert webshop met geschenkpakketten : Gift Lovers

Geel | Kempen regio
16.11.2020 - 19.01u
Door: Mark Jaspers

Dat het moeilijke tijden zijn voor de horecasector is algemeen geweten. Ook toeleveranciers voor cafés en restaurants voelen de impact van de coronamaatregelen.

Steven Janssens van Wine & Coffee Lovers uit Meerhout blijft echter niet bij de pakken zitten en lanceerde een webshop met geschenkpakketten. "De voorbije jaren verkochten we al geschenkboxen tijdens de eindejaarsperiode", weet Steven Janssens. "Met het nieuwe concept Gift Lovers schakelen we een versnelling hoger."

Het geven van geschenken aan klanten en personeel zit in de lift, merkt Steven Janssens: "Nu heel wat mensen verplicht moeten thuiswerken en fysieke contacten met klanten beperkt zijn, is het zeker zo belangrijk om zakelijke en persoonlijke relaties een boost te geven.

Ons aanbod van geschenkboxen met wijnen, koffie en delicatessen is gericht op een ruim publiek en zal zeker in de smaak vallen."

Maatwerk en personalisatie

Naast het basisaanbod dat rechtstreeks via de website www.giftlovers.be besteld kan worden, is ook maatwerk mogelijk. "Zowel wat betreft de aantallen als de samenstelling van de pakketten kunnen we maatwerk aanbieden", weet Steven Janssens.

"Ons aanbod als groothandel is zeer uitgebreid dus de keuze van producten is nagenoeg onbeperkt. We kunnen de pakketten ook personaliseren, bijvoorbeeld met een wijnlabel met naam en logo of met specifieke producten gerelateerd aan het aanbod van het bedrijf."

De geschenken zijn gericht op een zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen online bestellen.

"Alle cadeaupakketten kunnen besteld worden vanaf 1 stuk, dus ook voor particulieren is het een ideale manier om coronaproof geschenken te kopen voor familie en vrienden", gaat Steven verder. De pakketten kunnen afgehaald worden in Meerhout, maar ook levering is mogelijk.

Seizoensgebonden geschenken

Gift Lovers zal niet enkel tijdens de eindejaarsperiode actief zijn. Ook onder meer in aanloop naar onder meer Valentijn en secretaressedag zal er een aangepast aanbod zijn.

Meer info: www.giftlovers.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto