U bent hier

Wim Caeyers (burgemeester Mol): 'Rondhangen in het centrum? Nu even niet, alsjeblieft!'

Mol
20.10.2020 - 20.17u
Door: Cait Van Rooy

Het gemeentebestuur en de politie van Mol ontvangen de laatste dagen steeds meer meldingen van jongeren die in het centrum de regels op samenscholing, de onderlinge afstanden en de mondmaskerplicht onvoldoende opvolgen. Daarom doet het gemeentebestuur van Mol een oproep aan alle middelbare schoolieren om niet te blijven rond hangen in het centrum. Het bestuur heeft begrip voor de noden van de jongeren, maar jammer genoeg past dit niet in de zeer strikte Coronaregels die er momenteel gelden.

'De fors gestegen besmettingscijfers in onze gemeente dwingen ons om strikt de coronaregels door iedereen te laten naleven. We vragen alle scholieren om de richtlijnen strikt op te volgen. We rekenen op de ouders en scholen om deze boodschap mee te ondersteunen. Ook de politie voorziet de komende dagen extra controles in de secundaire schoolomgevingen en op gekende ontmoetingsplaatsen in het centrum,' aldus het gemeentebestuur van Mol.

Met deze oproep en de politiecontroles wil het gemeentebestuur een duidelijke lijn trekken voor iedereen, zodat iedereen weet wat niet langer kan. Dit is voor iedereen een periode met veel angst en onzekerheden.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto