U bent hier

Wim Heylen : 'Bijzonder fier dat Heylen Group genomineerd is tot één van de 4 kandidaten voor Onderneming van het Jaar 2021'

Herentals | Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen
19.10.2021 - 08.27u
Door: Herman Gezelle

'Ik ben bijzonder fier dat Heylen Group genomineerd is tot één van de vier kandidaten voor de Onderneming van het Jaar 2021', zegt CEO Herentalsenaar Wim Heylen.  'Dat we genomineerd zijn, is voor ons al een bekroning op zich. Succes heeft echter vele vaders.

We zouden hier vandaag nooit gestaan hebben zonder al die ondernemers, medewerkers, bedrijfsleiders, partners, klanten, leveranciers en talloze contacten die ons pad hebben gekruist.

Ondertussen zijn we een holding met 32 bedrijven, een omzet van meer dan 850 miljoen euro en meer dan 2.800 werknemers.

Dat we de afgelopen 21 jaar steeds konden blijven groeien, innoveren en ondernemen hebben we mede te danken aan hen. "Wij" zijn genomineerd en een gedeelde trots is nog meer waard', besluit Wim Heylen. 

Dit jaar organiseert EY, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, voor de 27e keer de 'Onderneming van het Jaar®'.

De genomineerde bedrijven om de prijs in de wacht te slepen : Heylen Group (Herentals), Aertssen Group (Stabroek), Cegeka (Hasselt) en Destiny (Zaventem).

De prijs wordt op dinsdag 7 december uitgereikt.

Foto NNieuws.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto