Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Wim Van Doninck : "FEL Herentals maakt het centrum net en veilig"

FEL Herentals

De recente symbolische actie  op de Belgiëlaan Herentals toonde de nieuwe partij FEL Herentals aan dat netheid, niet zo moeilijk is. Meer dan een emmer en spons zijn er soms niet nodig. 

Wegwijzers moeten leesbaar zijn, en niet vervuild.   Sinds deze wegwijzers geplaatst zijn heeft de stad nooit een poetsbeurt gedaan.  Nooit.

 

Aangezien er blijkbaar niemand van wakker ligt, stak lijsttrekker Wim Van Doninck dan zelf maar de handen uit de mouwen. Het centrum en het toerisme kunnen er wel bij varen, de bezoekers kunnen nu tenminste zien waar ze moeten zijn.

Wim Van Doninck :  "We ontdekten zelfs een verborgen bord. Het is typerend voor de huidige parkeervisie van de stad en een doorn in het oog van vele bewoners. Van goed aangeduide parkeerplaatsen is al lang geen sprake meer. Reclame voor grotere ketens is blijkbaar belangrijker dan het begeleiden van lokale shoppers naar een geschikte parkeerplaats.

Maar moeilijk gaat ook: al verstopt de stad het bord nog heel fel (zie foto boven) onze ploeg die vindt het wel. Ook dit bord kreeg een symbolische opknapbeurt en wacht nu op een betere toekomst.

FEL Herentals voor een nette en veilige stad, gedragen door verenigingen en mensen."

Opvallend bij FEL : Jan Snoeys, de gewezen voorzitter van cd&v Herentals, is er lijstduwer.

Een commercieel bord staat voor (!) een parking wegwijzerbord - en al jaren goed vuil

Een commercieel bord staat voor (!) een parking wegwijzerbord - en goed vuil, al jaren

FEL Herentals

Deel dit artikel