Het Storm-windpark in Geel, gelegen aan de E313, is in volle aanbouw. Momenteel worden er drie turbines met een tiphoogte van 150 meter gebouwd. In de loop van december zal het windpark operationeel zijn en zullen maar liefst 4.600 gezinnen kunnen genieten van groene energie. Nu  zondag 31 augustus kunnen alle geïnteresseerden de werf bezoeken.

 “Het is best indrukwekkend om een windturbine en de onderdelen van dichtbij te zien, dus we willen iedereen graag die kans bieden”, vertelt projectleider Filip Léonard van Storm. “Daarom organiseren we zondag een open werf voor de inwoners van Geel en alle andere geïnteresseerden. We verwachten dat er tegen dan al twee windturbines recht staan.”

Het bezoeken van de werf is mogelijk tussen 11 en 16 uur. Ingang langs de Verdonckstraat. Wie met de fiets komt, kan gebruik maken van de gratis fietsenstalling aan de werfingang. Wie met de auto komt, kan parkeren op het terrein tegenover ‘t Galjoen (kruispunt Tongerloseweg en Grotesteenweg in Geel) om daar een shuttle te nemen tot aan de werf. Meer info:  www.storm.be.