U bent hier

Winter in Heist

Heist op den Berg
22.12.2015 - 12.31u
Door: Herman Gezelle

'Winter in Heist' is afgelopen weekend – ondanks de lentetemperaturen – voluit op gang gekomen. Dankzij de fijne samenwerking tussen Toerisme Heist-op-den-Berg en vzw Bergstraatcomité kon er een volledig vernieuwde kerstmarkt opgezet worden. Een nieuwe en ruime locatie, mooie tentjes, een recordaantal standhouders en heel wat animatie vormden het nieuwe concept.

De massale opkomst en enthousiaste reacties overtroffen de nochtans hoge verwachtingen, zowel in de Bergstraat als op de kerstmarkt was het twee dagen over de koppen lopen. Tienduizenden bezochten dit weekend Heist-centrum, hier en daar viel al de vergelijking met de fameuze Heistse braderij. Winkelen met tussendoor spectaculair straattheater of een muzikale act op het groot winterterras met een warme choco, glühwein of streekbiertje in de hand, zo fijn kan kerstshoppen zijn.

'Winter in Heist' is hiermee niet aan zijn eindpunt. Zondag 27 december kan je na je inkopen terecht bij de 'Heistse Après-skiparty'. Cafés 't Pleintje, Den Hosp, Place2B, 't Hoekske en Winterbar Moose zorgen voor plezier en vertier tijdens dit openluchtfeest. Genieten doe je met de beste après-skihits, de lekkerste drankjes en een hapje uit één van de hippe foodtrucks.

Zondag 3 januari kan je de eerste koopjes op de kop tikken en sluiten we nadien 'Winter in Heist' af met de nieuwjaarsdrink voor de bevolking. The Mono's zorgen voor ambiance met leuke muziek, burgemeester Vleugels zorgt voor de nieuwjaarswensen en 2016 wordt knallend ingezet met een groots vuurwerk.

Het feesten is nog niet gedaan in Heist.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto