U bent hier

Winterbar for Life in Mol

Mol
16.12.2016 - 21.57u
Door: Peter Caers

Op zondag 18 december gaat de derde editie van de 'Winterbar for Life' door in Koffiebar Zebra in Mol. De Winterbar is een initiatief van oud-leiding van Gidsen Mol Centrum samen met RAK vzw. Met een combinatie van lekker eten en drinken en  cultuur in een sfeervol kader hopen de organisatoren heel wat volk naar de koffiebar Zebra te lokken. De opbrengst gaat dit jaar naar de Mucovereniging. 

Koffiebar Zebra

De Winterbar For Life gaat voor het derde jaar op rij door in de Molse koffiebar Zebra, en bij uitbreiding op de aangrenzende stoep in de Corbiestraat. De Winterbar staat voor een combinatie van ontbijtbuffet, food trucks, een uitgebreid dessertenbuffet, vuurkorven, een koffiecaravan, muziek van lokale bands en dit jaar ook het wonderlijke slagerskraam van theatergezelschap Pikz Palace. 

Cultuur op de stoep

Cultuur op de stoep Deze lokale artiesten zorgen dit jaar voor sfeer op de Winterbar: NBRSKA N LOEWAK (Julie & Mich), Pieter, Sam & Toon (Gompels trio) en Jef & Silke. Bovendien parkeert vanaf ‘s middags ook theatergezelschap Pikz Palace de ‘Boucherie Bacul’ in de Corbiestraat, o.a. bekend o.w.v. hun acts op Trezart en Pukkelpop. Boucherie Bacul is een ouderwets slagerskraam, maar zonder vlees, al zou je dat op het eerste zicht niet zeggen… De moeite waard om een kijkje te komen nemen. 

Mucovereniging

Het goede doel? Alle opbrengst gaat dit jaar naar de Mucovereniging. De Mucovereniging is een vereniging van en voor mensen met mucoviscidose en hun families, die zich inzet voor een beter, langer en gelukkiger leven voor alle mucopatiënten. Mucoviscidose is een aandoening waarbij de longen aangetast worden. Voor sommige mucopatiënten wordt ademhalen daardoor uiteindelijk onmogelijk. Voor hen is longtransplantatie de enige uitweg. Daarom zijn er voldoende orgaandonoren nodig. Bezoekers van de Winterbar  kunnen zich in de Zebra laten registreren als orgaandonor bij het tijdelijk loket van de dienst bevolking van Gemeente Mol. 

Praktisch

Zondag 18 december 2016 van 9u30 tot 18u. Koffiebar Zebra Corbiestraat 59, 2400 Mol Gratis toegang, eten en drinken aan democratische prijzen

Meer info over de Winterbar for Life via: www.facebook.com/MFLmol

Meer info over Mucovereniging vzw: http://www.muco.be/  Meer info over RAK vzw: https://www.facebook.com/rakvzw

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto