Bestel vanaf 3 november je ticket voor een magische winteravond op 17 december.
Vrijdagavond 17 december zet het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol opnieuw alles op alles voor de 9e editie van het sfeervolle evenement "Wintersfeer op het Zilvermeer".

Wie aan deze wonderlijke winterwandeling wil deelnemen, moet vooraf tickets bestellen, ook de gratis tickets voor kinderen jonger dan 6 jaar. De online ticketverkoop via https://webshop.zilvermeer.be/ gaat van start op 3 november om 10 uur.

"Wintersfeer op het Zilvermeer" neemt wandelaars mee in een wondere wereld. Prikkel je zintuigen tijdens deze sfeervolle winterwandeling van ongeveer 3 kilometer.

Wil je er zeker bij zijn? Vergeet dan niet je tickets vooraf online aan te kopen. Een ticket aan vroegboektarief kost 6 euro. Dit tarief is geldig tot en met 15 november. Vanaf 16 november geldt het standaard tarief van 8 euro. Snel zijn is de boodschap.

De organisatie werkt dit jaar met tijdslots. Dit wil zeggen dat je start binnen een vooraf bepaald tijdsblok. Hierdoor worden wachtrijen aan de kassa's, acts en kraampjes tot een minimum beperkt en kan je als bezoeker het maximum halen uit je avond.  Beeld APB Zilvermeer.