Wintersfeer zal letterlijk en figuurlijk een lichtje in de duisternis zijn voor alle bezoekers tijdens deze bizarre coronatijden. Het evenement is volledig uitverkocht.

Je kan geen tickets meer kopen aan de kassa.

De organisatie werkte dit jaar opnieuw met een online ticketverkoop, aangevuld met tijdsloten om de veiligheid te garanderen.

De weersomstandigheden zijn alvast ideaal voor een winterse avond vol gezelligheid.

De 9de editie van Wintersfeer zit weer vol verrassingen en magie. Met oog voor alle opgelegde coronamaatregelen, zet Zilvermeer alles op alles om de wandelaars te verwonderen tijdens een winterbeleving vol fonkelmomentjes. Dat het evenement dit jaar uitzonderlijk doorgaat zonder drank- of eetkraampjes, mag de sfeer niet drukken.

De organisatie voorziet alle ingrediënten om de bezoekers een avond vol warmte, gezelligheid en magie te garanderen!

De feeërieke winterwandeling neemt je mee langs de mooiste plekjes van het Zilvermeer. Sfeervolle verlichting met lampjes, kaarsen, klank- en lichtspelen luisteren het parcours op.

Coronamaatregelen tijdens Wintersfeer

Bezoekers krijgen met hun e-ticket toegang tijdens het gekozen tijdsblok. Het voorleggen van een geldig Covid Safe Ticket + identiteitskaart (vanaf 12 jaar en 2 maanden) en het dragen van een mondmasker (vanaf 6 jaar) is verplicht.
Sanitaire voorzieningen zijn geopend tijdens de wandeling.

Alle acts vinden doorlopend plaats om een uiterst veilige beleving te bieden.

Ben je er volgend jaar graag bij?

Noteer alvast vrijdag 16 december 2022 in je agenda voor een nieuwe editie van Wintersfeer.