U bent hier

WK-prijzenregen tijdens België-Japan

Herentals | Neteland
03.07.2018 - 15.59u
Door: Herman Gezelle

Ook maandagavond beleefde de massa supporters op de Grote Markt een unieke WK-sfeer.

Vrijdag 6 juli (20u) staat het scherm op de andere kant van de Markt aan hotel Karmel, op dat gedeelte kunnen meer supporters genieten. De eerste pintjes vloeien uit de kranen vanaf 18u.

WK-prijzenregen tijdens België-Japan

'Een reischeque van €500 geschonken door Erik Hotterbeekx van Uniglobe XXXX Travel (St.-Jobsstraat) ging maandagavond naar het best verklede duivelsfan-koppel Patrick Stragier en Gretel Huysmans uit Herentals', lacht Wim Van Doninck van Homahe.

Heidi Corluy uit Herentals werd de gelukkige winnares van een prachtige fiets geschonken door Hendrickx Fietsen (Herenthoutseweg).

Ook tijdens de kwartfinale nu vrijdag 6/7 Brasil-Belgium is er een fiets van Hendrickx Fietsen te winnen voor de beste verklede supporters. Allen tijdig op post, want 't gaat extra spannend worden onder een stralende zon.'

Foto's Johan Temmerman/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Dominic De Gruyter PFL : 'Opdrachten strikt beperkt nu, maar we bouwen verder, ook tijdens deze crisis'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal 04.04.2020 - 17.51u reading time6min

PFL uit Beerse, dat audiovisuele ondersteuning aanbiedt, maakt zich klaar om na de coronacrisis nog sterker naar voor te komen. Het bedrijf is bezig met een uitbreiding én de opstart van een buitenlandse vestiging.

'Door de veiligheidsmaatregelen met de coronacrisis zijn ook bij PFL veel opdrachten weggevallen of uitgesteld', zegt zaakvoerder Dominic De Gruyter.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto