De Rode Duivels hebben deze middag met een volledig fitte groep getraind. Romelu Lukaku en Thomas Vermaelen sloten opnieuw aan bij de groep. Beiden zijn volledig hersteld van hun dijbeenblessure. De 23 spelers werkten een training van anderhalf uur af.

Net als woensdag waren er deze middag opnieuw enkele honderden supporters aanwezig rond het veld van provincialer VV Westkapelle. In tegenstelling tot gisteren konden ze nu wel een voltallige selectie van de Rode Duivels aan het werk zien.

De bondscoach liet zijn spelers tijdens een pittige oefenwedstrijd vooral oefenen op balbezit en de snelle omschakeling. Ook aftredend premier Elio Di Rupo was aanwezig op de training en kwam achteraf enkele spelers begroeten.

Morgen werken de Duivels een allerlaatste training af om 11u, waarna ze zich voorbereiden op de "uitwuifwedstrijd" van zaterdagavond tegen Tunesië. Daarna volgt nog een laatste training op zondag in het Koning Boudewijnstadion en op dinsdag vertrekt de voltallige selectie richting Brazilië. Foto V. Kompany.