U bent hier

WOEFBASS uit Herentals draait DJ set in Center Parcs voor uniek project “Vlaanderen DJ Land”

Herentals | Kempen regio | Vlaanderen
02.02.2021 - 15.12u
Door: Lex Verellen

Ruben Geerts (23), alias DJ WOEFBASS, uit Herentals is sinds 29 januari 2021 gestart met een uniek DJ project, genaamd "Vlaanderen DJ Land". Hij reist vijf weken lang door Vlaanderen om in elke provincie op zoek te gaan naar een unieke locatie om daar een DJ set te draaien. M

et dit project wil hij DJ's, artiesten en muzikanten een hart onder de riem steken, maar ook bedrijven en organisaties steunen die het momenteel moeilijk hebben. Voor de eerste locatie trekt hij naar Center Parcs Vossemeren in Lommel.

Met "Vlaanderen DJ Land" trekt WOEFBASS vijf weken lang door Vlaanderen om in elke provincie op zoek te gaan naar een unieke locatie waar hij een DJ set kan draaien.

De focus met dit project is dat zowel DJ's, muzikanten en andere artiesten een hart onder de riem wordt gestoken, alsook bedrijven, verenigingen en andere organisaties die het door de Coronacrisis niet gemakkelijk hebben.

Ook wil hij met deze steunactie organisaties binnen verschillende sectoren aanspreken. De unieke locaties die gekozen zijn voor "Vlaanderen DJ Land" zijn plaatsen waar (bijna) nog nooit een DJ heeft opgetreden en is dan ook een locatie van organisaties die het momenteel financieel moeilijk hebben.

Zo worden zij met dit project in de belangstelling gezet en is het ook interessant voor de kijkers thuis om te zien hoe de situatie momenteel is op deze unieke locaties.

Dit project is volledig op vrijwillige basis gebouwd. Omdat er geen budget voor handen is, kon WOEFBASS toch rekenen op een samenwerking van een aantal bedrijven, zoals Njord, Dronecave en 3DDrone.

De eerste stop van Ruben is in Limburg, waar hij een DJ set zal draaien in Center Parcs Vossemeren in Lommel. Voor de provincie Limburg ging hij op zoek naar een locatie binnen de sector van (subtropische) zwembaden en bungalowparken.

Center Parcs paste perfect in dit plaatje en wilde met open armen graag meewerken aan dit uniek project. Ook zij zijn getroffen door de huidige Covid-crisis omdat hun parken al een tijd gesloten moeten blijven. Zo wil WOEFBASS met een DJ set een beeld schetsen hoe de huidige situatie momenteel is bij Center Parcs.

De uitzending zal een DJ set zijn dat plaatsvindt in het midden van Aqua Mundo, het subtropisch zwembad van Center Parcs. Daarbovenop zullen er ook beelden getoond worden van andere plekken in Center Parcs Vossemeren.

Op vrijdag 5 februari om 20u zal de eerste DJ set van "Vlaanderen DJ Land" in Center Parcs op YouTube uitgezonden worden.

Volg alles via www.vlaanderendjland.be of via de Facebook-pagina van WOEFBASS.

imageMeer nieuws

SKS Herentals - Olen United 2-0 : 'SKS nestelt zich aan kop klassement'

SKS Herentals - Olen United 2-0 : 'SKS nestelt zich aan kop klassement'
Herentals | Neteland | Olen 04.12.2021 - 22.59u

Voetbaluitslagen Kempen Neteland zaterdag

Kempen regio | Neteland 04.12.2021 - 22.46u

Real Elmos Herentals bekert verder en zit bij de laatste 16

Real Elmos Herentals bekert verder en zit bij de laatste 16
Herentals | Nationaal 04.12.2021 - 11.31u

Extra trajectcontroles Neteland spoedig operationeel

Extra trajectcontroles Neteland spoedig operationeel
Herentals | Vorselaar 03.12.2021 - 18.29u

3M geeft historische vervuiling met PFOS via de lucht toe, maar blijft gezondheidseffecten ontkennen

Kempen regio | Nationaal | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 03.12.2021 - 18.28u

Wedstrijden provinciaal voetbal Kempen Neteland

Wedstrijden provinciaal voetbal Kempen Neteland
Kempen regio | Neteland 03.12.2021 - 18.21u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto