U bent hier

Woonzorgcentrum De Wijngaard met 'Drive-in ontbijt als een keizer'

Grobbendonk | Neteland
07.01.2022 - 10.01u
Door: Herman Gezelle

Woonzorgcentrum De Wijngaard in Grobbendonk organiseert op 6 februari een 'Ontbijt als een keizer'.

'We weten allemaal dat een goed ontbijt dé perfecte start van de dag is', klinkt het bij het WZC De Wijngaard-team. 'Maar tijdens de week durven we ons er al eens snel van afmaken met een kom ontbijtgranen of gewoon een tas sterke, zwarte koffie. Probeer toch af en toe de tijd te nemen om een goed ontbijt tot je te nemen.

Misschien plan je het best ineens in. Wat denk je van 6 februari? Want op zondag 6 februari organiseert ons woonzorgcentrum De Wijngaard een drive-in-ontbijt.

Vorig jaar werd met de opbrengst van het ontbijt rolstoelondersteuning aangekocht. Dit jaar willen we hiervoor graag een extra batterij aankopen zodat we met nog meer bewoners op uitstap kunnen en een nog grotere toer kunnen maken.

Wil je iemand verrassen met een zondags ontbijt? Denk aan je ouders, je nageslacht, vrienden, toffe collega's, ...

Of gewoon zelf thuis genieten en aan de ontbijttafel gezellig bijpraten? Geef dan voor 24 januari je bestelling door via info.wzc@grobbendonk.be.

Een ontbijt kost 15 euro per persoon. Voor een ontbijt voor kinderen t.e.m. 8 jaar betaal je 10 euro per kind. Betalen doe je gepast bij afhaling.'

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto