Voor het nieuwe woonzorgcentrum Parel der Kempen in Westerlo zoekt het OCMW nog bijkomend personeel. Parel der Kempen opent in april 2013 de deuren.

Nieuw woonzorgcentrum zoekt extra personeel in bijna alle disciplines

De bouw van het nieuwe woonzorgcentrum Parel der Kempen van het OCMW Westerlo is in haar laatste fase. De binnenafwerking en de omgevingswerken zijn bezig. April 2013 verhuizen de 87 bewoners van het huidige woonzorgcentrum naar het gloednieuwe gebouw. De nieuwbouw betekent ook een uitbreiding met 42 extra bewoners wat het bewonersaantal in het totaal op 129 zal brengen.

Dat vraagt uiteraard meer personeel. Het woonzorgcentrum werft in bijna alle disciplines extra werkkrachten aan: verzorging, verpleging, hoofdverpleegkundige, kine, ergo, animatie en huismoeders (m/v).

Huismoeders (m/v) voor leefgroep gezocht

Het nieuwe woonzorgcentrum is op zoek naar huismoeders (m/v). In elke leefgroep is de nieuwe huismoeder de spilfiguur voor alledaagse dingen in het leven van de bewoners. Hij/zij zorgt voor de Kempische huiselijkheid, extra aandacht voor sociaal contact met de bewoners in de leefgroep en de dingen die van een huis een thuis maken. Ook de zorg rond maaltijden als sociaal gebeuren zijn een belangrijke taak van de huismoeder. Voor deze nieuwe functie is het woonzorgcentrum op zoek naar nieuwe medewerkers. De voorkeur wordt gegeven aan verzorgenden maar ook geïnteresseerden zonder diploma met de juiste ingesteldheid komen in aanmerking.

Solliciteren?
Geïnteresseerd om als huismoeder (m/v), verpleegkundige, hoofdverpleegkundige, verzorgende, kine, ergo of deskundige in animatie en activatie, samen met een zorgteam de bewoners van het woonzorgcentrum, een aangename thuis te bieden? Solliciteer dan ten laatste op 3 december.

woonzorgcentrum@ocmwwesterlo.be - 014 53 87 77

personeel@ocmwwesterlo.be - 014 53 95 34

www.ocmwwesterlo.be > vacatures