Een cursus om je eigen kracht en geluk terug te vinden en om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Wil jij ook je eigen kracht en geluk terugvinden? Wil jij het beste in jezelf naar boven halen? Deze curus bewijst dat dat helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Onderliggende negatieve emoties spelen vaak een belangrijke rol bij psychische en fysische klachten. In de curus word je geholpen om te ontdekken wat het is dat jou parten speelt en leer je een manier vinden om met jouw emoties of beperkende overtuigingen om te gaan.

Het doel? Zorgen dat jij stevig en vreugdevol in het leven kan staan! Misschien wil je iets doen aan je gezondheidstoestand, wil je een nieuw carrièrepad inslaan, ben je op zoek naar een nieuwe partner en weet je niet hoe? Aarzel dan niet om verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn te nemen.

De cursus vindt plaats in een kleine groep en wordt opgebouwd over een aantal centrale thema's: - wat is je zelfbeeld en welke rol speelt het in jouw leven? - welke rol spelen emoties in jouw leven? - wat is het belang van doelen in jouw leven? Prijs: 70 euro voor leden van De VoorZorg, 150 euro voor niet-leden.

Data: 27 mei, 3, 10 en 17 juni 2011. Telkens van 9.30u tot 12.30u. Inschrijven verplicht: Well2DAY-centrum Herentals, 014 85 91 50 of via well2day.herentals@socmut.be