Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Workshop Oeganda in de mix, 0% alcohol, 100% smaak

Markant Soedan

Markant Grobbendonk Bouwel mixt heerlijke Afrikaanse smaken tot 7 verfrissende mocktails en ondersteunt hiermee de organisatie TRIAS, een ngo voor ondernemende vrouwen uit Oeganda.

Workshop Oeganda in de mix, 0% alcohol, 100% smaak.

Op woensdag 19 april kijkt Markant Grobbendonk Bouwel wat dieper in het glas, en leert 7 exotische mocktails maken tijdens de workshop Oeganda in de mix. Lesgever Alex Cools toont hoe je van typische Afrikaanse ingrediënten heerlijke drankjes kunt maken die je geen kater zullen opleveren.

Oeganda in de mix is een project van ngo TRIAS, die vrouwelijke ondernemers in Oeganda steunt met o.a. opleidingen, bedrijfsadvies en microkredieten. Uiteraard staat Markant Grobbendonk Bouwel helemaal achter dit goede doel.

Ben je op zoek naar vernieuwende en verfrissende smaken voor je virgin cocktail? Dan mag je dit niet missen. Tijdens de workshop komen allerhande zaken aan bod. Wat heb je nodig? Wat is de juiste techniek? Roeren, shaken of rechtstreeks in het glas? Je leert ook waarom de pure ingrediënten zo belangrijk zijn voor de ondernemende families in Oeganda en de rest van het Afrikaanse continent.

Zorg dus dat jij hélemaal klaar bent voor het volgende feestje en breng de Afrikaanse zomer in huis met een zelfgemaakte mocktail. En maak mee het verschil voor Oegandese vrouwen.

Wanneer: woensdag 19 april ontvangst 19u30, duur workshop 2 u-2u30 -- Waar: Volle Vaart, Grobbendonk -- toegangsprijs: 20 euro leden,  niet-leden 25 euro

Praktisch: De inschrijving ligt vast als de bijdrage van 20/25 euro vóór 12 april wordt gestort op het rekeningnummer van Markant Grobbendonk Bouwel BE52 2300 2135 8309. Vergeet niet om je meisjesnaam evenals activiteit Oeganda in de mix te vermelden. Inschrijving per mail aan markantgrobo@gmail.com

Markant Soedan

Deel dit artikel