Een volledige workout voor uw lachspieren! Deuren open: 20uStart: 21uDuur: +\- 120 minuten

David Galle: Geboren in Menen en getogen in Wervik, is David Galle een grensgeval. Maar grenzen, daar heeft deze stand-upcomedian lak aan. Sinds enkele jaren verlegt hij ze, keer op keer, op zoek naar nieuwe hilarische horizonten.

Zijn zoektocht bleek al snel een veroveringstocht. Gewapend met niets meer dan rosse haren en een losse tong, verdiende hij zowat overal zijn sporen. Om ze ergens anders weer achter te laten …

William Boeva (20) studeert rechten en kreeg een klein jaar geleden het comedy-virus te pakken. Zo zouden we dit verhaal ook kunnen beginnen. Het waren alleszins de eerste woorden in het eerste interview dat Boeva ooit gaf, amper tien minuten nadat hij lichtjes beduusd de eerste prijs van de 123 Comedy Award in ontvangst had genomen uit de handen van juryvoorzitter Bert Kruismans.

Onze MC Jezus werd geboren in een stal in Nazareth bij het begin van onze jaarrekening en tourde al vroeg met z’n eerste tryouts. Ondanks de aangroeiende fanbase werd hij op 33-jarige leeftijd gekruisigd door een groep boze Romeinen, maar herrees uit de doden om z’n werk verder te zetten. Jezus is het alter ego van Sebastien Dewaele.

Hij won in 2010 de Crazy Comedy Cover Contest en is de vaste animator en presentator van Circq Bataclan.