U bent hier

Wout van Aert genomineerd voor Vlaams Sportjuweel

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
20.10.2021 - 08.44u
Door: Herman Gezelle

Donderdag reikt de Vlaams regering het Sportjuweel uit voor de beste topprestatie van 2021. Het Vlaams Sportjuweel kan maar één keer naar dezelfde sporter organisatie gaan. Ook Herentalsenaar/ex-Lillenaar Wout van Aert maakt kans op de prijs.

Er zijn 3 genomineerden: de Red Lions, judoka Matthias Casse en wielrenner Wout van Aert. De Red Lions pakten Olympisch goud en Matthias Casse pakte goud op het WK. Wout van Aert pakte zilver in de Olympische wegrit en zilver in de WK-tijdrit. Hij won 3 ritten in de Ronde van Frankrijk, Gent-Wevelgem, de Amstel Gold Race en het BK op de weg.

Olympisch kampioene Nina Derwael komt niet meer in aanmerking omdat ze het Vlaams Sportjuweel al won in 2018. 

Aan het Vlaams Sportjuweel worden dit jaar 3 nieuwe categorieën toegevoegd: het Warmste Sportinitiatief, Topsportcoach van het jaar en Topsportversterker van het jaar. Foto Jumbo-Visma.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto