U bent hier

Wout van Aert naar Nederlandse wielerploeg vanaf 2020

Herentals | Lille | Vlaanderen
21.07.2018 - 17.21u
Door: Herman Gezelle

Wereldkampioen veldrijden Wout van Aert heeft een akkoord met de Nederlandse Jumbo-ploeg. Dat is de opvolger van het huidige LottoNL-Jumbo.

Van Aert is al langer gegeerd op de transfermarkt in het wielrennen. Hij maakte dit voorjaar indruk in de Strade Bianche, waar hij 3e werd. In zijn eerste Ronde van Vlaanderen reed hij top-10 en ook in Parijs-Roubaix reed hij de hele dag met de besten mee.

En dat is de grote wielerploegen natuurlijk ook opgevallen. Het Nederlandse Jumbo mikt ook op die voorjaarsklassiekers. En dus past Van Aert helemaal in hun plaatje.

Van Aert doet zijn huidige contract bij Veranda's Willems-Crelan wel gewoon uit. En dus zal hij pas vanaf 2020 voor de Nederlandse ploeg rijden.(wva)

imageMeer nieuws

'Wandeling voor nabestaanden van een zelfdoding, vrienden en sympathisanten in de Kempen'

Kempen regio | Provincie Antwerpen 26.02.2020 - 16.42u reading time12min

Zondag 1 maart van 14u tot 17u organiseert Meerhout de eerste wandeling voor nabestaanden van een zelfdoding, vrienden en sympathisanten door in samenwerking met J.D. Consulting en de werkgroep Verder na Zelfdoding. (www.werkgroepverder.be)

De deelnemers vertrekken voor een wandeling van ongeveer 5 km aan de Bed & Breakfast 'Het Verloren Schaep', Molsebaan 115 2450 Meerhout. Rond 15.00 uur wordt er in 'de Belse bossen' een 'stil moment'georganiseerd. De deelname is gratis.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto