U bent hier

Wout van Aert Sportman van het Jaar

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen
18.12.2020 - 17.55u
Door: Herman Gezelle

Met de hoofdvogel op het Sportgala 2020 hebben Wout van Aert en Emma Meesseman hun successeizoen bekroond.

De Belgian Cats kaapten met Ploeg van het Jaar en Coach van het Jaar (Philip Mestdagh) nog twee andere awards weg. Charles De Ketelaere is de beste belofte, Joachim Gérard beste paralympiër.

Van Aert en Meesseman winnen met voorsprong

Na een seizoen om U tegen te zeggen mag Wout van Aert zich nu ook Sportman van het Jaar noemen. Winst in de Strade Bianche, Milaan-Sanremo, twee Tour-ritten, het BK tijdrijden en vicewereldkampioen op de weg én tegen de klok: het werd een jaar om nooit te vergeten.

Het zal u hoogstwaarschijnlijk niet verbazen dat Van Aert, na de Vlaamse Reus, Flandrien van het Jaar en de Kristallen Fiets nu ook de hoofdvogel afschiet op het Sportgala met maar liefst 1.049 punten.

Hij volgt Remco Evenepoel op, die dit jaar derde werd (441 ptn). Romelu Lukaku werd tweede (526 ptn). (VRTNWS) Foto fb archief.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto