U bent hier

Würth kiest voor Managed PrintServices van VanRoey.be

Kempen regio
04.03.2015 - 09.23u
Door: Herman Gezelle

U kent Würth als wereldwijde leverancier van montage- en bevestigingsmaterialen. In Turnhout is – naast het Kunstforum Würth – ook de hoofdzetel van Würth Belux gevestigd. Hier wordt de verkoop van meer dan 130.000 verschillende producten in België en Luxemburg centraal beheerd: online en via 22 shops.

Het beheer van de printers van deze 22 shops verloopt sinds kort via Managed PrintServices (MPS) van VanRoey.be. 'Wij printen vandaag eindelijk zorgeloos', zegt Luc Pijpers, ICT System Engineer.
Continuïteit in de werking 'Voor Würth is het belangrijk haar klanten in de best mogelijke omstandigheden een optimale service te leveren.

'Ook voor onze interne klanten ", zegt Luc Pijpers, ICT System Engineer bij Würth Belux. "We tellen 22 winkels in België en Luxemburg. Uniformiteit, professionalisering en een optimalisering van de centrale dienstverlening aan deze winkels staat dan ook hoog op onze agenda."


Luc Pijpers: "Het beheer van onze printers op al onze locaties bleek een hele uitdaging. Er waren heel wat types van printers in omloop. Dit managen was bijzonder complex en tijdrovend. We hadden daarnaast ook niet in beeld hoeveel het park ons jaarlijks kostte en werden vooral regelmatig geconfronteerd met problemen die door een goed beheer voorkomen hadden kunnen worden. De directe aanleiding om op zoek te gaan naar een slimme en gecentraliseerde print-, scan- en copy oplossing, was een wijziging in ons distributienet.

Door een wijziging van onze magazijnstructuur en de directe belevering vanuit het hoofdmagzijn in Duitsland, kregen onze winkels kregen geen dagelijkse leveringen meer. Wat als er ineens een toner nodig bleek? Een plots defect of wisselstuk zoals rolletjes ...?"


Würth Belux kende VanRoey.be vooral als leverancier van IT-materiaal. "Als snel bleek dat we ook voor dit probleem bij VanRoey.be terecht konden. VanRoey.be verstond onze problematiek en kwam snel met een aangepaste, professionele oplossing. Door de keuze voor de Managed PrintServices (MPS) van VanRoey.be kunnen we onze shops nu de gewenste service geven op vlak van toeleveringen en herstellingen. We verliezen geen kostbare tijd meer.

Printen is niet langer een zorg. VanRoey.be beheert onze printers en ik kan me terug bezig houden met belangrijkere uitdagingen."
Met Managed PrintServices verlost u zichzelf van alle printkopzorgen door beheer, stock, rapportage, installatie en herstellingen van het ganse printerpark uit handen te geven. Een grote besparing in tijd en geld!

imageMeer nieuws

Dominic De Gruyter PFL : 'Opdrachten strikt beperkt nu, maar we bouwen verder, ook tijdens deze crisis'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal 04.04.2020 - 17.51u reading time6min

PFL uit Beerse, dat audiovisuele ondersteuning aanbiedt, maakt zich klaar om na de coronacrisis nog sterker naar voor te komen. Het bedrijf is bezig met een uitbreiding én de opstart van een buitenlandse vestiging.

'Door de veiligheidsmaatregelen met de coronacrisis zijn ook bij PFL veel opdrachten weggevallen of uitgesteld', zegt zaakvoerder Dominic De Gruyter.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto