Dat het een lastige verplaatsing zou worden, daarvan was Herentals zich bewust. De thuisploeg startte gemotiveerd en zette HBBC meteen op een achterstand (25-15). Het tweede kwart ging dan weer gelijkopgaand (20-20).

Na de pauze zagen we een Herentals dat er alles aan probeerde te doen (9-17). In het laatste schuifje werd de wedstrijd verloren vanop de vrijworplijn.

Kwart 1: 25-15; kwart 2: 20-20 (rust: 45-35); kwart 3: 9-17 (54-52); kwart 4: 16-17 (einde 70-69).

Speelden voor HBBC: Ewald Vanderveken: 4, Tom Van Regenmortel: 9, Lowie Van Akoleyen: 2, Tom Van Beeck: 4, Vincent Verbeeck: 18, Bram De Ceuster: 10, Kris Van Boven: 7, Kristof Gijbels: 15, Detlef Mostaert.  Verslag Raf Michiels/NNieuws.