U bent hier

Yannick Bovy Unplugged

Herenthout
15.05.2015 - 18.19u
Door: Hans Van Donderen

De laatste jaren zien we big bands regelmatig de toppen van de hitlijsten overnemen. Dat is niet toevallig: de traditionele stijl swingt zoals niets anders. En er zijn ongelooflijk goede big bands die het jazzy gevoel bij iedereen wakker schudt.

Harry Connick Jr. flirt er mee, Hugh Laurie krijgt de smaak te pakken. Paul Anka maakte zelfs een comback met de swingende versie van 'Smells Like Teen Spirit' van Nirvana. En de Canadees Michael Bublé zette de big band internationaal terug op de kaart in de popmuziek.

We beloven een avond volg swing en ritme met Yannick Bovy. Bovy is één van de grootste Belgische opkomende talenten. Heren, hou je vrouw in toom op 20 juni.

Tickets te koop op onze website vanaf zondag 24 mei om 20u stipt.

Sneller bestellen!

MinC werkt vanaf nu met een automatisch ticketsysteem. Bij een bestelling zal je dus geen tickets reserveren, maar direct aankopen. Hou je credit card dus bij de hand zodat je ook direct kan betalen.

Het aantal tickets is beperkt en zal automatisch stoppen als de tickets uitverkocht zijn. Er is geen reservelijst. Als er achteraf terug tickets vrijkomen, zullen deze opnieuw online aangeboden worden.

20 juni - Sint-Gummaruskerk Herenthout

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto