Ondernemer Yannick Meeus, 34, uit Geel pakt uit met een unieke én gratis kans voor iedereen om elke maand op een simpele manier een extra loon bij te verdienen.

Met z'n firma Krachtig Online uit Geel begeleidt Yannick ondernemers op het internet. Z'n team biedt daarvoor allerlei diensten aan.

Dat gaat van het bouwen van websites en het uitvoeren van online marketing-campagnes tot e-commerce en grafisch ontwerp. Met een webinar of online vergadering geeft hij iedereen, ook particulieren, de kans om een passief inkomen te bekomen.

Meer dan ooit tevoren is het verdienen van een extra inkomen vandaag de dag mogelijk. "Vooral twintigers, dertigers en veertigers slagen erin om via e-commerce een succesvol passief inkomen op te zetten," legt Yannick Meeus uit.

"Heel veel mensen zien hoe die e-ondernemers zonder al te veel moeite een extra inkomen op hun bankrekening zien verschijnen en willen hetzelfde doen. Maar ze kampen met tal van vragen. Daarbij is 'hoe begin ik er aan?' de meest gestelde en tegelijk ook de moeilijkste vraag."

Heel wat vragen

"Maar mensen die een webshop willen starten, zitten met nog veel meer vragen. Welke producten ga ik verkopen? Via welke kanalen ga ik dat doen?

En hoe regel ik mijn facturen, mijn orders en mijn boekhouding? Of hoe geraakt mijn product via shipping bij mijn klanten? "Wij hebben hiervoor een oplossing," zegt Yannick Meeus.

"Uniek in de Benelux organiseren we een webinar over hoe iedereen een webshop kan bouwen. Deze webinar is een online vergadering of voorstelling die iedereen kan volgen op zijn computer, tablet of smartphone. Dat kan bovendien vanop om het even welke locatie, zelfs vanuit je zetel."

Maar ook antwoorden

Yannick en z'n team beantwoorden alle vragen via een unieke en volledig gratis webinar. Die vindt online plaats op woensdagavond 29 september.

Het gebeuren start om 20 uur. "Wie deelneemt, verneemt hoe hij of zij een eigen webshop kan uitbouwen, zonder dat het hem of haar moeite kost. Ook kom je alles te weten om je webshop rendabel te houden. Tijdens het webinar kan iedereen bovendien vragen stellen.

Een team van experts en gastsprekers, zoals een websitebouwer, een boekhouder, een loopbaancoach, een fulfilment-specialist en een zaakvoerder van een incassobureau beantwoorden alle vragen. Deelnemen is volledig gratis. Misschien is dit wel dé kans van je leven om een passief inkomen te verwerven?," sluit Yannick af.

Praktische info
Het webinar 'Verwerf een passief inkomen met uw eigen webshop' vindt plaats op woensdag 29 september om 20 uur. Inschrijven is volledig gratis en kan je doen via https://krachtigonline.be/webinar/. Iedereen, maar dan ook echt iedereen, is welkom.'  Foto rr/N.