U bent hier

Yellow City Comedy Festival international Comedy Night

Geel
11.09.2013 - 20.03u
Door: Franky Van Leeuwen

 Traditioneel trapt cultuurcentrum de Werft het seizoen officieel af met het Yellow City Comedy Festival van 1 tot en met 5 oktober.  Blikvanger is onze International Comedy Night op 5 oktober met drie locaties binnenshuis. Internationale top van over de plas is Lee Camp (USA) die met zijn politieke comedy als George Carlin’s artistieke erfgenaam wordt gezien.Seann Walsh (UK) dan weer wist afgelopen maand nog een nominatie voor de Foster Comedy Award (de Europese oscars voor stand-up comedy) in de wacht te slepen.

De week voor ons festival neemt hij in de legendarische Hammersmith in Londen zijn eerste dvd op. Hij staat op de drempel van de grote roem en dit is zonder twijfel de ideale maar ook laatste gelegenheid om hem hier aan het werk te zien. Andere internationale comedians zijn Neville Raven (UK/NL)  en zowaar een Deense dame met name Sofie Hagen (DK). 

Nog meer vrouwelijk schoon met het cabaret van Nele Bauwens. Verder uiteraard  traditionele stand-up van eigen bodem door bekende koppen als Bart Cannaerts, Steven Goegebeur, Mungu Cornelis en Seppe Torremans. We zoeken het niet altijd ver: van eigen Kempische bodem verzorgt Tom Cools naast Bas Birker en Joost Van Hyfte de rol van MC.

De kritiek dat stand-up na zo’n intensieve avond op een later uur moeilijk te volgen is, vangen we op met een muzikale Late Night Special met de Nederlands/Duitse Sven Ratzke in een unieke en onbeschrijfbare performance afgewisseld met twee vrouwelijke surprise burlesque acts!

 Voor meer info : 

Cultuurcentrum de Werft, 014 56 66 66, info.dewerft@geel.bewww.dewerft.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto