U bent hier

Yenthe Van Ginneken wint The Worldwide Best Contributor Award van Odoo

Internationaal | Kempen regio
07.10.2016 - 09.52u
Door: Herman Gezelle

Gisterenavond hield Odoo in Louvain-la-Neuve haar jaarlijkse Award Ceremony. Yenthe Van Ginneken, Technisch Consultant Odoo voor VanRoey.be, nam de Worlwide Best Contributor Award in ontvangst. Een heel belangrijke award voor een Open Source-platform als Odoo.

Het zijn de 1.500 actieve leden van de Odoo-community die door het ontwikkelen van modules Odoo continu verrijken. Een Yenthe gaat hierbij all the way!

Pat Van Roey: "Yenthe Van Ginneken is een heel gedreven kerel in het applications team van VanRoey.be. Hij kent Odoo als geen ander en stelt zijn kennis zo ten dienste van de vele Odoo-klanten van VanRoey.be zoals Be-Trans, Kooktijd, de Wieltjeshoeve en Ravago.

Opvallend is dat hij zijn kennis ook continu deelt met andere Odoo ontwikkelaars via een blog. Geen wonder dus dat hij door Odoo genomineerd werd voor de Best Contributor Award uit de meer dan 100 partners van Odoo over de hele wereld. Proficiat Yenthe!"

Yenthe Van Ginneken: "Ik schrijf tutorials over het instellen en configureren van zaken in ODOO, 'Odoo made easy'. Het is een technische blog die maandelijks door meer dan 12.000 developers uit de hele wereld gelezen wordt. Het is fijn om vast te stellen dat mijn bijdrage door Van Roey, de Odoo-community én nu ook door Odoo zelf gewaardeerd wordt."

ODOO is 's werelds makkelijkste alles-in-een management software, een open-source suite van geïntegreerde business applicaties actief geprogrammeerd, ondersteund en georganiseerd door het Belgische ODOO SA. Het omvat honderden geïntegreerde zakenapps: CRM, Accountancy, Voorraad, Marketing, e-Commerce, Projectmanagement, HR, MRP, enz.

Odoo werd in 2005 – toen nog onder de naam OpenERP - opgericht door Fabian Pinckaers. Een bijzonder ambitieuze man die van Odoo het snelst groeiende business softwarebedrijf in de wereld maakte. Vandaag telt Odoo wereldwijd meer dan 250 werknemers in 3 continenten en activiteiten in 120 landen.

ODOO is vergelijkbaar met veel open-source projecten waarbij aangepaste programmering, ondersteuning en andere diensten worden geleverd door een actieve wereldwijde gemeenschap en partners netwerk. De gemeenschap bestaat uit meer dan 1.500 actieve leden.

Die community heeft met meer dan 3.000 modules bijgedragen aan de voortdurende verrijking van ODOO. Het netwerk van gecertificeerde partners, verdeeld de oplossing in meer dan 100 landen wereldwijd. De software telt meer dan 1500 downloads per dag en is zo een van de meest geïnstalleerde businesssuites wereldwijd.

 

imageMeer nieuws

Windmolens Westerlo en Hulshout : provincie vergunt toch

Hulshout | Westerlo 20.05.2022 - 17.08u

Opheffing rook- en vuurverbod in provincie Antwerpen, maar blijf waakzaam in bossen, natuur

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 20.05.2022 - 10.51u

Eerste besmetting met apenpokkenvirus vastgesteld in ons land

EU | Internationaal | Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 19.05.2022 - 23.22u

Griekse componist en muzikant Vangelis (79) is overleden

 Griekse componist en muzikant Vangelis (79) is overleden
EU | Internationaal | Nationaal 19.05.2022 - 18.44u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto