U bent hier

Yesterdayland : eerste topnamen zorgen voor boost ticketverkoop

Kasterlee | Kempen regio | Vlaanderen
30.03.2019 - 13.36u
Door: Herman Gezelle

De eerste zonneschijn is er en meteen kriebelt het bij de Yesterdayland-organisatie en de bezoekers van "Het mooiste retrofeest van het jaar". 'De afgelopen weken werden de eerste kleppers aangekondigd en alles wijst weer in de richting van een unieke affiche : The Trammps, George Baker, Imagination, Racey, Katrina (& The Waves destijds), The Bellamy Bros, en als Paul Severs mag herstellen, wat we allemaal hopen, is Paul er ook bij', zegt organisator Hugo.

Gisteren raakte bekend dat Christoff naar Lichtaart zal afzakken. Hot news.

'Zaterdag 24 augustus loopt de 3e editie van Yesterdayland. De organisatoren hebben Christoff gebombardeerd tot absolute headliner van de "Arena".

Yesterdayland was afgelopen jaar goed voor bijna 8.000 enthousiaste bezoekers. YDL heeft naast een sixties, seventies en eighties stage. Daarnaast een supergezellige "Arena" waar een sfeertribune zorgt voor een ongeziene ambiance en meezingen op Vlaamse, Hollandse en Duitse klassiekers. Met Christoff staat meteen schlagerkoning nummer één op het podium.

Yesterdayland brengt je via 30 routes en meer dan 150 opstapplaatsen van over heel Vlaanderen gratis naar het festival, en terug naar huis.

TICKETS : De routes en ticketinfo vind je op www.yesterdayland.be. Tickets ook verkrijgbaar bij je dichtst bijzijnde Standaard Boekhandel.

Yesterdayland : op zaterdag 24 augustus en start om 10u. Je kan er non-stop-entertainment beleven tot 23u.  Een spetterende retro-after party tot 03u in de ochtend sluit een 'Popping & Nostalgic Day' @Bobbejaanland af. Be there.

De Kempen & Vlaanderen are shaking...

Nnieuws.be Kempen Vlaanderen is YDL-mediasponsor.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto