U bent hier

Yesterdayland pakt uit met eigen info- en muziekplatform vanuit Bobbejaanland

Kasterlee | Kempen regio | Neteland
23.06.2019 - 09.20u
Door: Herman Gezelle

Het populaire retrofestival Yesterdayland, dit jaar aan z'n 3e editie toe in Bobbejaanland, pakt vandaag zondag 23 juni uit met een stevige stunt. Vanaf 12u30 is Yesterdayland te beluisteren via de online stream https://www.yesterdayland.be/luister-live/ .

Yesterdayland brengt je in de laatste twee maanden voor het festival in de juiste stemming en fans van YDL kunnen mee aftellen, tesamen met de artiesten en bands van 24-08, krijgen hun muziek en de laatste info.

Jo Langela persverantwoordelijke van Yesterdayland verduidelijkt "We hebben een fantastische samenwerking met Radio 2 dat op zondagochtend van 10 tot 12 Peter Verhulst inzet met Yesterdayland, een speciale radioshow. We voelen echter ook aan dat onze bezoekers graag golden oldies horen en hebben zoveel te vertellen rond het festival dat we moeilijk konden vragen aan de grootste familie van Vlaanderen om even twee maand alles helemaal en alleen in functie van Yesterdayland te plaatsen.

Via ons info- en muziekplatform kan dat wel en dat we dat goed, fraai en aardig willen doen, met een fantastische equipe... dat zit nu éénmaal in de genen van Yesterdayland".

De mooiste muziek en het laatste nieuws van Yesterdayland is vanaf 23 juni 12u30 online te beluisteren en in de Kempen via de FM frequenties 107,3 (regio Lille), 105,9 (regio Kasterlee) en 105 (regio Herentals). Nogal wat topnamen werden in huis gehaald, zo ondermeer Toos Smet, Ton Schipper, Peter Van Wijck, Mike Duprez... Benny Baeten is station manager en heeft een behoorlijk team rond zich met huisstemmen die stuk voor stuk legendes zijn in het Vlaamse radiolandschap : Marc Huylebroeck, Lex De Groot, Eric Lybeer, Marc D'Hollander, Peter Benoot, Evi Geysels en Eric Hofman.

De presentaties lopen van 6 in de ochtend tot middernacht en de programma's worden opgehangen aan legendarische hits. Van "Morning has Broken", "A Brand New Day" en "Angel of the Morning" in de ochtendblokken over "I can hear Music" en "Forever Young" door de dag tot en met "Driver' Seat", "Memories", "Don't stop the Music" en "In Dreams" in de avond.

De programma's worden uitgezonden van wat heet "De Hoofdstad der Pretparken" Bobbejaanland en je zal "De hits van je Leven" horen, 25u per dag en 8 dagen per week! "Samen op weg naar het mooiste retrofeest van het jaar" besluit Jo Langela namens Yesterdayland. (pp) Foto editie 2018 / Peter Verstraeten / Nnieuws .

imageMeer nieuws

Nationale voetbaluitslagen

Nationale voetbaluitslagen
Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 18.10.2020 - 20.28u

Nationale voetbaluitslagen zaterdag

Kempen regio 17.10.2020 - 23.12u

De Hoptimisten steunen Sierra Leone met rolstoelen en rollators

De Hoptimisten steunen Sierra Leone met rolstoelen en rollators
Internationaal | Kempen regio | Lille 17.10.2020 - 16.26u

Streep door rekening Van Aert: luitenant Teunissen is ziek en mist Ronde

Streep door rekening Van Aert: luitenant Teunissen is ziek en mist Ronde
Kempen regio | Lille | Neteland | Vlaanderen 17.10.2020 - 13.50u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto