U bent hier

Yesterdayland verwelkomt hitprofessor Serge Van Gisteren en Jeroen Gorus

Internationaal | Kasterlee | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
01.08.2019 - 14.21u
Door: Herman Gezelle

De campagne rond Yesterdayland  draait op volle toeren. Nooit gezien in Vlaanderen.  Van grote billboards in heel het land, over een schitterende radioshow op Radio 2 die Peter Verhulst op zondagochtend presenteert, tot en met een bijzonder geslaagde tv-campagne op één.

Je kijkt tegenwoordig niet langs of je hoort niet naast de promotie voor hét retrofestival dat zaterdag 24 augustus Bobbejaanland inpalmt met liefst 7 podia en een reeks nationale en internationale sterren.

Yesterdayland's muziek- en infokanaal online te beluisteren, ook via de app

'Enkele weken geleden berichten we jullie al over het feit dat Yesterdayland's muziek- en infokanaal online te beluisteren is, ook via de app', zegt YDL-manager Hugo.   'Maar ook op FM kan je Yesterdayland beluisteren in de Kempen! 105FM voor de regio Herentals, 105.9FM voor de regio Kasterlee en 107.3FM voor de regio Lille.

Zondagavond is het ook verzamelen geblazen in DE KROON in Poederlee want van daaruit gaat het populaire verzoekplatenprogramma "U VRAAGT" live de ether in. Peter Van Wijck en Tim Baccardi draaien verzoekjes en doen er de groeten bovenop.

Yesterdayland geeft vandaag het gevoel van gisteren weer en blikt vooruit op morgen... 24 augustus, de grote dag van het festival. Dagelijks worden programma's verzorgd met het beste wat Yesterdayland de afgelopen twee jaar te bieden had en dit jaar te bieden zal hebben. De beste oldies van toen doorspekt met het laatste nieuws over het festival, "heet van de naald", en items zoals "het historisch popnieuws", de "weersvoorspelling" en de "gouden glansschijf".

Dj-toppers hitprofessor Serge Van Gisteren en Jeroen Gorus

'Radio-iconen zoals Chris Barrow, Toos Smet en Ton Schipper om maar enkelen op te noemen maken het mooie weer bij Yesterdayland dat vanaf vandaag 1 augustus twee andere boegbeelden van de radio in Vlaanderen verwelkomt: Serge Van Gisteren en Jeroen Gorus.

De eerste heeft een indrukwekkend naamkaartje waarop ondermeer Deejay, muzieksamensteller, auteur, producer en presentator op staat. Gevolgd door een resem populaire radio's : Antigoon, Stad, Donna, Mango, Topradio, Contact, Nostalgie, Stadsradio Vlaanderen en als gast-dj op Studio Halo in Herentals.

De tweede, Jeroen Gorus is uitgegroeid tot één van de populairste stemmen van Vlaanderen. Gebeten door de radio-microbe staat ook bij hem een waslijst van zenders achter de naam : VRM, Contact, Donna, Toppradio en sedert enige tijd ROXX.

Serge Van Gisteren werd als hitprofessor in huis gehaald voor de samenstelling van de YDL-TOP 100. Een lijst met uitsluitend de artiesten en bands die dit jaar op Yesterdayland aanwezig zullen zijn.

Luisteraars en kijkers kunnen de TOP 10 insturen naar top10@yesterdayland.be en het valt op hoe sterk de affiche is want de TOP 100 zal zacht uitgedrukt "bijzonder aangenaam" zijn om naar te luisteren. Alle info is ook terug te vinden op  www.yesterdayland.be onder de rubriek TOP 100.

Jeroen Gorus is de man die vanaf vandaag elk uur te horen zal zijn met extra info omtrent de artiesten en, bands. In een leuke nieuwsflash brengt hij wetenswaardigheden en zaken die zullen aangereikt worden door de Hitprofessor. Dagelijks is Jeroen als huisstem van YDL ook te horen bij Stories, kanaal 40 bij Telenet. Van de YDL-blokken geniet je van 10u00 tot 12u00, van 12u00 tot 14u00 en van 16u00 tot 18u00.

De TOP 100 van Yesterdayland zal op donderdag 15 augustus te horen en te zien zijn op volgende kanalen:

• Yesterdayland (online radio & app) tussen 10u en 18u

• STORIES (Telenet Kanaal 40) tussen 08u en 16u

• MENT TV (Telenet Kanaal 37) tussen 16u en 24u

• RTV-TV PLUS (Regionale TV) tussen 10u en 18u

• YDL Kempen (105FM, 105.9FM, 107.3FM) tussen 10u en 18u

• Stadsradio Vlaanderen over 14 frequenties tussen 10u en 18u.

Wil jij als Kempenaar winnen... stel dan vliegensvlug je TOP 10 samen want jij kan de Yesterdayland Super De Luxe VIP zijn. Je vertoeft een hele dag lang, op de eerste rij aan de podia én... je kan backstage bij de nationale en internationale sterren.

Oh ja... ook eten en drinken... doe je "for free"! Fun, Joy & Happiness... zijn voor je eigen rekening. Stuur jouw TOP 10 naar top10@yesterdayland.be en op 15 augustus weet jij of jij Dé super de luxe VIP bent.  Wie uit alle inzendingen het dichts bij de ultieme TOP 10 zit, is de winnaar. De TOP 100 zal worden samengesteld uit alle inzendingen die de Yesterdayland-redactie zullen bereiken, uiterlijk 10 augustus om 24u.

Voor wie op vakantie waren de afgelopen weken... zaterdag 24 augustus verandert Bobbejaanland voor de derde keer in ... YESTERDAYLAND.

YDL : nationale & internationale kleppers

'Een dag vol muzikale klassiekers met niet te missen optredens van nationale & internationale kleppers als The Bellamy Brothers, Paul Young, Sister Sledge, The Trammps, Manfred Man's Earth Band, Lee Towers, Christoff, Vicky Leandros, en vele anderen.

Yesterdayland heeft uiteraard ook aandacht voor Woodstock, het legendarische festival dat 50 jaar geleden het wereldnieuws haalde. YDL is vooral ook gezelligheid met een vintage market, old timer expo en retro drank- en foodstandjes', besluit YDL-organisator Hugo.

Net als de afgelopen jaren kan je gratis mee met de Yesterdayland Luxe Autocar. Liefst 30 routes en meer dan 150 opstapplaatsen. Tickets bij Standaard Boekhandel of www.yesterdayland.be

imageMeer nieuws

Wout van Aert en Kopecky maken favorietenrol waar als Flandrien en Flandrienne 2021

Wout van Aert en Kopecky maken favorietenrol waar als Flandrien en Flandrienne 2021
Herentals | Lille | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 26.10.2021 - 22.24u

Dit heeft het Overlegcomité beslist

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 26.10.2021 - 18.12u

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 26.10.2021 - 12.12u

Voka : 'Voor Verenigde Naties zijn 14 bedrijven in Mechelen en Kempen 'pionier in duurzaamheid''

Voka : 'Voor Verenigde Naties zijn 14 bedrijven in Mechelen en Kempen 'pionier in duurzaamheid''
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 26.10.2021 - 09.23u

Terug mondmasker op alle hogescholen Thomas More

Terug mondmasker op alle hogescholen Thomas More
Geel | Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vorselaar 25.10.2021 - 19.49u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto