'Boekhoudsoftware is misschien geen term die je meteen associeert met gebruiksvriendelijk. Daar brengt Yuki echter verandering in.

De software heeft alles wat accountants nodig hebben om een glimlach op het gezicht van hun klanten te toveren.

Om die boodschap nog daadkrachtiger en gerichter naar de markt te brengen gaat Yuki met Intracto een end-to-end partnership aan.

Een eerste resultaat daarvan is de vernieuwde website van Yuki die sinds vandaag live staat.

Slimme tailor made aanpak

De geïntegreerde aanpak door vakexperts is wat het verschil heeft gemaakt voor Yuki, om Intracto als partner te kiezen. Yuki schreef een competitie uit en daaruit kwam Intracto.

De concrete visie en het concrete plan van aanpak voor zowel strategie, creatie, content en de marketing aanpak gaven hierbij de doorslag.

Ellen Sano, managing director Yuki België: "Intracto begreep het best onze behoeftes en wist de juiste snaren te raken om adequaat onze doelgroep te bereiken.

In de groeifase waar we nu inzitten, groeide de noodzaak om zowel het breder plaatje te bekijken als alle deelaspecten. Intracto gaat ons qua marketing en communicatie helpen om de volgende stappen te nemen qua maturiteit en schaalbaarheid.

We zitten in een vrij traditionele sector, maar met de oplossingen van Yuki en voortaan met de hulp van Intracto willen we bedrijven helpen nu nog sneller te schakelen in hun digitale transformatie."

Yuki verder als sterk merk positioneren

Hans Van Eemeren, strategy director Intracto: "Werken voor Yuki en met hun 'yes we can'-team is een dankbare en aangename uitdaging. Er is de duidelijke ambitie om de grootste van België te worden.

Een uitdaging die ons bovendien niet vreemd is en met de eigenheid van Yuki en de krachtige & gebruiksvriendelijke toepassingen, is er absoluut een sterk verhaal om te vertellen naar de markt.

Ons doel is duidelijk: de communicatie aantrekkelijk en gericht naar de markt brengen. Op de meest efficiënte manier. De klanten van Yuki nog gelukkiger maken en de aantrek van leads maximaliseren. Zowel vanuit een B2B, als vanuit een B2B2C-perspectief."