U bent hier

Yves Lampaert naast Peter Sagan op Boretti na-Tourcriterium Herentals

Herentals | Kempen regio | Vlaanderen
27.07.2018 - 07.32u
Door: Mark Jaspers

De organisatoren van het Boretti na-Tourcriterium in Herentals kregen de handtekening binnen van Belgisch kampioen Yves Lampaert. De sympathieke West-Vlaming, die in juni Belgisch kampioen op de weg werd, zal zich dus op donderdag 2 augustus onder meer meten met Peter Sagan.

"De Belgische trui aan de start krijgen lijkt een evidentie, maar dat is het toch niet", zegt voorzitter Charles Van de Wouwer. "De kampioen wordt natuurlijk overal gevraagd en na een vermoeiende Tour is het toch niet evident om dan nog alle criteriums te rijden. We zijn blij dat deze aangename kerel ook bij ons wil starten"

Met de tricolore trui van de Quick-Step-renner is meteen een tweede mooie naam aan ons deelnemersveld toegevoegd", stelt de voorzitter. "Ook al zal je er maar één zien, wij kunnen nu toch al zeggen dat we twee nationale kampioenen aan de start hebben. Want Peter Sagan is niet allen wereld-, maar ook Slovaaks kampioen."

Op de verdere affiche is het nog even wachten. "We deden een 20-tal renners een voorstel", besluit Erwin Vervecken. "De toe- of afzeggingen zullen u wel snel gaan komen."

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto