U bent hier

Zandkasteelfeesten Wechelderzande

Lille
08.04.2019 - 13.20u
Door: Mark Jaspers

Op 26 - 27 - 28 april worden voor het 3e jaar op rij worden de Zandkasteelfeesten aan de jeugdlokalen van Wechelderande georganiseerd.  Een gezellig weekend vol activiteiten voor familie, vrienden, geliefden, ouders en kinderen voor iedereen van Groot- Lille en omstreken.

Het programma:

Vrijdag 26 april gaan we van start met de derde ZANDKASTEELQUIZ. De mensen die zijn ingeschreven verwelkomen we graag vanaf 19.00. Om 20.00 wordt de eerste vraag gesteld. Deze is reeds volzet met 30 enthousiaste ploegen.

Zaterdag 27 april starten we in de namiddag met de tweede ZANDKASTEELKOERS. Zullen de winnaars van vorig jaar hun verdiende eerste plaats kunnen behouden of is er nieuw bloed dat deze trofee zal opeisen?

De renners hebben de kans om hun beste beentje voor te zetten in twee verschillende categorieën, een A- en een B-koers. Het parcours is ietsje veranderd tegenover vorig jaar waardoor de rondes groter zijn geworden. Daarnaast organiseren we een rondje voor de kleinste sportievelingen om het parcours onder begeleiding eens te verkennen voordat hun papa, broer, nonkel, opa de strijd zal aangaan.

Ook supporters zijn zeer welkom. Aan het eventterrein hebben we onze eigenste kookheldinnen, KOKSMUZE, opgetrommeld om jullie deze namiddag te verzorgen met hun lekkerste gerechten.

Wat is de planning:

'Na het sporten en supporteren is iedereen welkom op RED WAVE. Voor het eerst organiseren we dit gezellige dansfeest dat rood getint zal zijn. Deze avond kan je genieten van muziek en een babbel, maar kan je zeker ook je beste dansmoves bovenhalen.

Een avond voor jong & oud gehost door DB Sub-Mission zonder 'doem-doem-tsu' of 'ts-ta-ta-ts-ta-ta-ts-ta-ta', maar wel 'Sweet Caroline', 'Celebrations' of 'Superfreak'. We halen nog eens de echt goeie schijven boven en gaan voor het beste feest van het jaar. De toegang is gratis en als je op tijd komt, geven we je zelfs een kleine attentie gratis erbij!

Zondag 28 april openen we onze deuren vroeg voor het lekkerste ONTBIJT dat Wechel al ooit gezien heeft. Wil je graag eens komen genieten? Schrijf je dan vooraf in en kom langs tussen 07.30 en 11.00.

Na dat heerlijke en stevige ontbijt kunnen we er weer heel de dag tegenaan. En het zal nodig zijn! Dit jaar organiseren we voor het eerst NANOEN op zondagnamiddag of zondag NA de NOEN.

Gezellig keuvelen in onze feesttent (of in het zonnetje), achtergrondmuziek, animatie voor de jongste EN voor degenen die zich nog jong voelen. Als je liever een wandeling maakt doorheen Wechel dan kan dit met onze fotozoektocht.'

Praktisch:

Zandkasteelfeestsen: 26 – 28 april - www.zandkasteelfeesten.be

Jeugdlokalen Wechelderzande, Kerkepad 35

info@zandkasteelfeesten.be

Vooraf inschrijven voor: het onbijt

Vooraf inschrijven of ter plaatse: koers en de fotozoektocht

Reeds volzet: Quiz

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto