U bent hier

Zandstraat : 30-tal handelaars nemen het heft zelf in handen

Herentals | Kempen regio | Neteland
22.06.2021 - 19.15u
Door: Lex Verellen

Deze zomer is het opnieuw Zomershopping (Braderij) in Herentals. Dit jaar heeft Zomershopping plaats van 23 t.e.m. 26 juni, elke dag van 13u tot 22u.

Tijdens de Zomershopping is er van alles te doen. Helaas waren er geen affiches, geen flyers, geen reclame op sociale media, ...

"We hebben lulligste schepen van Middenstand in vele jaren én Handelshart Herentals, een initiatief van het stadsbestuur maar, de onderliggende structuur functioneert niet zoals het moet," klinkt het bij de winkeliers.

"Persoonlijke meningen liggen te ver uit elkaar en er is geen duidelijke toekomstvisie waar het met deze handelsstad naartoe moet,"

In aanloop naar de "Braderij" die deze week start hebben een 30-tal handelaars uit de Zandstraat, nog steeds de belangrijkste winkelstraat van Herentals, de handen in elkaar geslagen en gezorgd voor mooie decoratieve ballonen om "hun" winkelstraat op te fleuren en het voor de shoppers aangenaam te maken de volgende dagen.

Ook de meerwaarde van diverse peperdure reclamebureau's rond Handelshart worden in vraag gesteld.

De slogan "Boenkend Hart" kan ook op weinig bijval rekenen, en klinkt zo hol.'

"Hoog tijd om de juiste mensen op de juiste plaatsen te krijgen. Dat is een belangrijk werk in de toekomst en dat tesamen met Herentals en zijn winkelcultuur terug op de kaart plaatsen in de Kempen.

We willen als stad toch niet afglijden naar de term "slaapstad". Red. Guy Verellen/ Herman Gezelle/ foto's Mark Jaspers.

Facebook Handelshart Herentals

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto