In de nieuwe liveshow Stars for life laat presentator Sam De Bruyn twaalf bekende Vlamingen opdraven om te zingen. Stars for life wordt daarmee het grootste cadeau van Eén aan de Studio-Brussel actie Music for life.  Regi Penxten en Koen Buyse zoeken het leukste koor van Vlaanderen om mee te zingen in Stars for life.  Woensdag 4/12 rond 21.20u zingt het koor van de Herentalse brandweer live op tv Eén.

Zingen voor het goede doel
De radiozender laat zijn luisteraars dit jaar zelf kiezen welk goed doel ze steunen met Music for life. Onze twaalf bekende Vlamingen zingen daarom elk voor een goed doel. Via televoting kan jij ze in de wedstrijd houden. De opbrengsten daarvan gaan naar het goede doel.

Song for life
De BV die de hele wedstrijd uitzingt, wordt de stem en het gezicht van de Song for life. Wie die Song for life zal componeren, maken we binnenkort bekend. Wat we wel al kunnen vertellen is dat een professionele jury de zangkwaliteiten van de BV's zal beoordelen. Maar vooral jouw stem telt.  Kijk nu woensdag 4/12 naar tv Eén.

Sam De Bruyn
Sam De Bruyn heeft al heel wat Music for life-ervaring en is dus dé man voor dit programma. Hij presenteerde al Het spiegelpaleis en De laatste ronde, maar dit wordt het eerste primetime-programma dat hij live zal presenteren.

Wil je meegaan met het koor van de Herentalse brandweer nu woensdag 4/12 : familie, vrienden en sympathisanten zijn zeer welkom.

Adres : Studio 1 - AED Studios - Fabrieksstraat 38 - 2547 Lint (GPS: Molenstraat, Lint) - parkeren kan op de publieksparking. Er hangen pijlen naar deze parking. Gelieve dan zich aan te melden in de inkomhal van AED Studios.

Allemaal duimen.