Op zaterdag 21 mei organiseert Golfclub Witbos in samenwerking met de VVG en Sport Vlaanderen in het kader van de actie #sportersbelevenmeer een actie ter promotie van sport in het algemeen en de golfsport in het bijzonder.

Tijdens deze dag worden gratis initiaties aangeboden, en bovendien wordt gegarandeerd dat iedereen die dag een Hole-in-One zal slaan. Van 1 tot 31 mei is het “Maand van de Sportclub”. Een hele maand lang openen Vlaamse Sportclubs hun deuren om je met verrassende en superleuke initiatieven te verleiden om eens binnen te springen.

Mega-grote hole

Op Golfclub Witbos in Noorderwijk werd speciaal hiervoor een mega-grote hole gemaakt met een diameter van maar liefst 5 meter. ‘Bedoeling van de dag is dat iedereen met een positief gevoel naar huis gaat, en daardoor misschien de microbe voor de sport te pakken krijgt’, aldus Geert Beeckman van Sport Vlaanderen. De ganse namiddag kan je gaan kijken en nog langs komen om ook vrijblijvend een balletje te slaan. ‘En allicht sla ook jij die Hole-in-One’, gaat Geert verder. Vorige week overigens kwam België’s grootste talent Thomas Pieters nog langs op de club om dit voor te doen. Initiaties zijn gepland tussen 14.00 h en 18.00 h, waarvoor je ook ter plaatse nog kan inschrijven.